Parfumeur Satori Osawa uit Tokio bezoekt Perfume Lounge vrijdag 8 november. Tijdens deze informele middag presenteert zij haar nieuwste geur voor de Europese markt; Mizunara en is er volop gelegenheid om haar te ontmoeten en haar inspiratie te horen vanuit de rijke Japanse cultuur en natuur. Wees een van de eersten om haar nieuwste creatie te ruiken en te ervaren.

mizunara - parfum satoriMizunara is geïnspireerd op de specifieke geur van de Mizunara-eik. Het parfum is aromatisch en houtachtig en vangt zowel het hout als de groene vochtigheid van het bos. Het hout van de Japanse Mizunara eik wordt gebruikt om vaten van te maken waarin Japanse whisky wordt gerijpt. Om haar nieuwste geur te baseren op de zeldzaamste en duurste soort eik (wereldwijd), benadrukt Satori Osawa's oog voor detail en haar liefde voor de natuur.

Ingrediënten: galbanum essence, rozemarijn, salie, lavendel, cognac olie, neroli, jeneverbes, cipres, patchouli, kamille (blauw) essence, cistus / rock rose absoluut, labdanum, tolubalsem, violet blad absoluut, vetiver olie, droge amber, agarhout (kyara), sandelhout

Wanneer: vrijdag 8 november 2019
Tijd: inloop tussen 15:00 en 18:00 uur
Aanmelden is niet nodig.