Interactieve workshop met parfumeur Hiram Green op zaterdag 9 april voor de lancering van zijn nieuwste all-natural eau de parfum Arcadia.

 

Arcadia is een warme en kruidige fougere, die op 1 april het levenslicht zal zien. Met deze markante fougere verkent Hiram nieuw terrein voor zijn merk. Als een van de eersten kan je deze middag Arcadia ervaren, want deze prachtgeur komt de eerste week van april pas uit.
Hiram neemt een groot aantal natuurlijke ingrediënten mee, waarmee we de verschillende facetten van deze creatie kunnen ontdekken.
Ook kun je vragen stellen aan Hiram over de uitdagingen van werken met all-naturals bijvoorbeeld en zijn handtekening op deze spiksplinternieuwe creatie laten plaatsen.

Hiram Green is een van de weinige parfumeurs die zich volledig heeft gespecialiseerd in handgemaakte parfums op basis van alleen natuurlijke ingrediënten. Dat hij daar zulke rijke, elegante en bijzondere creaties van weet te maken, laat zijn talent als parfumeur zien.

Deze middag is een leuke informele, zintuiglijke manier om een van onze creatieve makers te ontmoeten en een inkijkje te krijgen in de opbouw van een parfum plus de uitdagingen en successen van een parfumeur.

Bij mooi weer is de workshop in onze tuin. Deelnemers krijgen een cadeautje en een korting op de dag van de workshop.
We hopen je te verwelkomen op 9 april!

Wanneer: Zaterdag 9 april
Tijd: 15:00 - 16:30
Kosten: € 15 (bedrag retour bij aankoop van een Hiram Green parfum tijdens het event)
Locatie: Perfume Lounge, bij mooi weer staan we in de tuin!
Taal: Engels