Parfumeur Hiram Green

Hiram Green; een merk wat de rijkdom van de natuur in haar volle glorie laat zien.

Vanuit zijn atelier in Gouda ontwikkelt en produceert de Canadese parfumeur Hiram Green ambachtelijke geuren uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hiram heeft een passie voor parfums die begon met een eigen parfumwinkel in Londen waar hij ontdekte dat bijna alle parfums synthetische ingrediënten gebruiken. Dit wakkerde in hem een interesse en later passie aan om geheel natuurlijke parfums te creëren, wetende dat dit mogelijk was.

Alle uitdagingen van je limiteren tot alleen natuurlijke ingrediënten trotserend heeft Hiram nu een indrukwekkende lijn parfums die wereldwijd door parfumliefhebbers bejubeld wordt. Zoals de bestseller Moon Bloom, een weelderige tuberose-jasmijn creatie of het krachtige rokerige leerparfum HydeHyde won de Golden Pear in de The Art & Olfaction Awards 2019 in de categorie Artisan parfums.

De parfums van Hiram zijn het best te omschrijven als intens, weelderig en expressief. Dit komt mede door de geheel natuurlijke ingrediënten en (soms extreem) kostbare natuurlijke ingrediënten die hij van over de hele wereld haalt. De rijke kleuren van de parfums komen van de ingrediënten die erin zitten en geven de flacons hun juweelachtige uiterlijk.

Hij produceert zijn geuren zelf met de hand in kleine hoeveelheden. Gegarandeerd vrij van synthetische ingrediënten, veganistisch (op de bijenwas in Slowdive na) en niet getest op dieren.