Phine geeft adviesRecent heeft Phine besloten om te stoppen als store manager. Zeven jaar lang is zij het gezicht van de winkel geweest en haar inzet en fenomenale parfumkennis hebben zoveel betekend voor de Perfume Lounge. 
We vinden het erg jammer en zullen haar enorm missen als mens en als collega. We zijn haar zeer dankbaar voor al het goede en moois dat ze Perfume Lounge, onze klanten en ons heeft gegeven.

Phine

:

Lieve allemaal,
 
Na 7 jaar Perfume Lounge heb ik besloten om per 1 augustus te stoppen. Ik heb een fantastische tijd gehad en ik vond het heerlijk om, samen met mijn lieve collega’s, een bijdrage te leveren aan alles wat de Perfume Lounge is. Met de perfume profilings, de workshops en al die andere speciale evenementen. En vooral met al die mooie contacten met jullie, de klanten van de Perfume Lounge; met elkaar genieten van mooie geuren!  Ik zal jullie zeker missen maar ben nu nog niet weg, hopelijk zie ik sommige van jullie de komende weken nog in de winkel.
 
Liefs, Phine