In de winter wordt onze huid droger door het koude weer. Ans selecteerde haar Top 6 bodylotions en body oliën uit onze collectie om de huid weer heerlijk gehydrateerd en blij te krijgen.

Voor een lichte hydratatie en geurbeleving kan je kiezen voor een bodylotion, deze zijn vaak makkelijk smeerbaar en toch heerlijk begeurd. 
Bodycreams zijn wat dikker van textuur en voedender maar toch in een crème basis zoals een lotion. Voor de echt droge huid kun je een bodyolie gebruiken, de lichte sublime oils van Francesca Bianchi zijn heel goed smeerbaar en geven een zijdezacht huidgevoel. Voor een vollere olie (en geurbeleving) kun je de handige spray verpakking van Maison Francis Kurkdjian proberen. Of de Alamut lichaamsolie van Lorenzo Villoresi. Dat zijn de echt verwenners, perfect na een warm bad of als de huid aan koude lucht is blootgesteld.

Ans

1. Neroli Ad Astra - hand en bodylotion - Pierre Guillaume 
Een lichte, lieflijke bodylotion, perfect om je subtiel te begeuren en tegelijkertijd de huid goed te hydrateren. Erg geschikt voor dagelijks gebruik. 

2. Sex & the Sea Neroli - sublime oil - Francesca Bianchi
Lichter dan de extrait de parfum maar even speels en spannend. De oliën van Francesca Bianchi smeren super goed en geven de huid een zijdezacht gevoel. 

3. Ombre Rose - bodylotion - Jean-Charles Brosseau
Bloemig, poederig en heerlijk verzorgend. Het lichte poederige van deze bodylotion doet het heel goed onder het parfum Ombre Rose en voor een subtielere geurbeleving alleen de bodylotion.

4. A la rose - scented body oil - Maison Francis Kurkdjian
Prachtig, stralende bodyolie als een vol boeket rozen met handige spraydop. Er is ook een wat lichtere bodylotion van met dezelfde geur.

5. Alamut - body oil - Lorenzo Villoresi
Een orientaalse warme en volle roos in een voedende lichaamsolie, hier word ik gewoon heel blij van op winterse dagen.

6. Poivre Noir Frais - hand & bodylotion - Marie Stella Maris
Fris en vrolijk voor die dagen dat je wel een opkikkertje kan gebruiken. 

Jammer dat het een top 6 moet zijn, Fleur de Rocaille van Caron en Orangers en Fleurs van Houbigant zijn namelijk ook prachtige bodylotions.

Bekijk al onze lichaamsverzorgende producten hier.