Chester's top florals uit onze collectie. Dit is een momentopname uit januari 2021 want van zo'n parfumliefhebber kan de collectie makkelijk uitgebreid worden en veranderen.

Chester

1. Fracas - Robert Piquet Een klassieker die inmiddels als standaard geldt voor alle tuberoos parfums, een parfum met een attitude.

2. lostinflowers - strangelove nyc Dit is een elixer bijna als ik dit parfum draag. Een beetje dierlijk gecombineerd prachtige witte bloemen. Dit is zo een parfum wat ik vaak heb moeten ruiken - een love AND hate - maar ik hou wel van een beetje wrijving.

3. Moon Bloom - Hiram Green Love at first smell. Spicy, indolic, een beetje groen, romig een ode aan de majestueuze tuberoos bloem.

4. Parfum Sacre - Caron Een tempel van roos, mirre, jasmijn en specerijen! Zoetig, wierokig en rozig. Ik vind rust in deze geur.

5. Sakura - Satori Bloemige frisheid met wierook. Houtig, droog en bovenal sereen. Ik rook deze geur voor het eerst in Japan bij Satori Osawa en ben sindsdien betoverd. Het mooie vind ik dat deze geur niet veel ruimte inneemt maar wel lang bij me blijft.

6. Fathom V - Beaufort Weer een ‘wrijvende’ geur waar ik maar aan blijf ruiken. Doet me denken aan een koude bloemenwinkel, je ruikt de bloemen, maar ook zeker de stelen en de bladeren. Intrigerend.

En een toegift...
Ylang Ylang - Lorenzo Villoresi  Verslavend en soms te veel van het goede, maar ik ben nu eenmaal gek op Ylang! Zeer potent, een explosie van bloemen, textbook ylang - een Classic!