[[ product ]] is toegevoegd aan uw [[ cart_link ]]. [[ continue_link ]] of [[ checkout_link ]]. winkelwagen Verder winkelen bestellen

Phine's keuze

Mr. Blue Sky, we love you!

Mr. Blue Sky, we love you!

Wij hebben zin in de zomer! Om in de stemming te komen, geeft Phine een paar suggesties. Vier splinternieuwe geuren uit onze winkel en een zomerse klassieker.

Krijg je ook al zin in hoge temperaturen, blauwe luchten, warm zand, zonlicht gefilterd door de bomen en de warmte van de zon op de huid?

Pure Azure, Phaedon Paris
Wanneer de warmte het land raakt, is Pure Azure de perfect geur. Vijg samen met oranjebloesem en een jasmijn zacht op de achtergrond. Tonka bonen geven warmte zonder te overheersen. 

Musc Monoï, Nicolaï
Een geurherinnering aan zomers aan het strand met de frisheid van de zeelucht, sensuele kokosnoot, fluweelzacht sandelhout en zonnebrandcrème (Ambre Solaire) op warme huid. Een verslavende geur!

Villa M, Paul Schuetze
Zittend op een zonovergoten terras, een azuurblauwe lucht, een ziltig briesje van de oceaan en de lichte geur van mimosa en cyclamen. Dit parfum draagt als een luchtig zomerjurkje. 

Madagascar Jasmine, Grandiflora
Een delicate, vrolijke, bloemengeur voor de zomer. Hoe warmer het wordt, hoe meer deze geur tot bloei komt op de huid. Prachtig!

Komorebi, Parfumerie Generale
Diffuus zonlicht door de eiken- en hazelaarbladeren op een prachtige zomer dag. Een schaduwrijke oase tegen de warme zon. Komorebi is groen, aromatisch en geruststellend.


sample set mr blue skyWilt u deze geuren uitproberen? Dat kan in de sample set 'Mr. Blue Sky'. Mocht er een nieuwe liefde bijzitten, dan kunt u deze met de bijgevoegde kortingsbon bestellen.

Reageer