‘A perfume tells more about you than your handwriting’ 

Parfum is een prachtige uitdrukking van je persoonlijkheid en stijl. En net zoals je kleding hebt voor verschillende gelegenheden, kun je je parfumcollectie op dezelfde manier samenstellen. Omdat het misschien niet gemakkelijk is om te weten waar je aan moet denken bij het kiezen van een tweede of derde geur, zijn wij er om u te helpen!
Zowel online als in onze boetiek helpen we je om je persoonlijke geurgarderobe op te bouwen.

En onthoud, laat je leiden door je neus!

Annindriya Perfume Lounge

geurfamilies - Annindriya Perfume LoungeBouwen aan jouw geurgarderobe

Stap 1 'Perfect basics'
 

De beste manier om te beginnen is met het kiezen van enkele basisparfums die passen bij wat je doet als je het meeste parfum draagt. Als je van feesten houdt, zijn jouw basics misschien een paar geuren voor feestjes. Maar iemand die meer introvert is, blijft misschien bij een reeks comfortabele geuren. Dus voor jouw hoofdactiviteiten wil je een aantal geuren die je graag draagt.
Voor het vinden van jouw comfort zone kunnen geurfamilies helpen. Geurfamilies zijn een manier om de verschillende parfums te categoriseren.

Uitstapje: Het combineren van basics

Basics in kleding zijn op vele manieren te combineren, dit geldt ook voor basisparfums. Als je wat basisgeuren hebt, kun je beginnen met het uitbreiden van je garderobe door ze te combineren. Dit noemen we layeren, in deze selectie parfums voor layeren vind je voorbeelden van parfumbasics om mee te spelen. Minimalistische geuren kun je op zichzelf dragen als je in een rustige bui bent maar je kan ze ook dragen over een andere geur om net dat beetje 'oompf' te geven. 

Stap 2 'Het uitbreiden van de collectie'

Als je jouw basisgeuren hebt gevonden, kun je gaan experimenteren met verschillende soorten parfums, afhankelijk van je stemming of voor een bepaalde gelegenheid. Naast basics wil je misschien een geur die je meer zelfvertrouwen geeft of die een statement maakt. Om erachter te komen wat je lekker vindt, raden we je aan om erop uit te trekken, veel parfums te ruiken, ons te bezoeken en onze collectie te ontdekken, durf anderen te vragen wat ze dragen, en vooral, probeer nieuwe geuren uit! En natuurlijk zul je op deze reis soms mislukken, wees niet bang om dat te doen, zo leren je jezelf steeds iets beter kennen.
Als je een vliegende start wilt in dit proces, bekijk dan onze 
Personal Perfume ProfilingOf kom langs in onze boetiek voor advies over het uitbreiden van je persoonlijke garderobe. We zijn ook online beschikbaar via e-mail, chat of telefoon.

man clothing - Annindriya Perfume LoungeTips voor verschillende gelegenheden

Tips voor gelegenheden en stijlen in geuren vindt u in onze parfumthema's.
Dit zijn frequente gelegenheden die onze klanten kiezen:
Werk, sollicitatiegesprekken, belangrijke afspraken etc. hier is het beste om niet te veel en niet te zware geuren te dragen, wat niet betekent dat ze saai hoeven te zijn! Durf wel kleur te bekennen en je persoonlijkheid te laten doorklinken. Maar kies een geur met niet te veel sillage (projectie, geurspoor).
Party-time dit betekent alles is toegestaan, een groot feest kan een grootse geur hebben, als dat voor jou goed voelt. Lees ook ons blog over feestparfum tips.
Etentjes vragen om een subtiele geur, je wilt niet iemand anders geur 'eten'.
* Seizoenen, je kunt je parfums ook aanpassen voor de seizoenen. Waarschijnlijk ga je automatisch voor verschillende parfums als de temperaturen stijgen dan wanneer het tijd is voor warme chocolademelk bij de open haard.