Een mooi parfum is een bijzonder en gewild geschenk.
Maar het kiezen van het juiste parfum voor een ander is niet altijd eenvoudig. Want je kent iemands persoonlijke voorkeuren niet precies, toch is het een mooi cadeau en mocht je een parfum voor iemand wil uitzoeken, kunnen we daarbij helpen.

Veel partners, vrienden of familie gingen je voor in het vragen om advies. Als de gelukkige ontvanger bij ons al eerder een Perfume Profiling of Perfume Discovery heeft gedaan (ook een goede cadeautip!), is het voor jou, en ons, makkelijker om iets passends te vinden. We hebben namelijk goed inzicht in de parfumvoorkeuren van deze klanten en kunnen u erg goed influisteren met welke producten u haar of hem blij mee kunt maken.

Cadeauservice met extra sample
Ook als diegene geen Profiling bij ons heeft gedaan, komen we met een paar vragen en suggesties al vaak tot een top 3 van passende suggesties. Je kunt de mooie flacon met een gerust hart feestelijk laten inpakken en op verzoek doen we er als cadeauservice een Try First sample bij. Mocht de gekozen geur dan toch niet helemaal bevallen en is de originele verpakking nog niet aangebroken, dan kan er zonder problemen geruild worden. 

Cadeaubonnen
Onze cadeaubonnen zijn natuurlijk ook een goede optie. Met een persoonlijke boodschap en feestelijk verpakt met luxe proefjes, staat dit voor gegarandeerd plezier bij de ontvanger die dan zelf iets moois kan uitzoeken online of in onze winkels.

Ontdekkingssets
We hebben verleidelijke ontdekkings-setjes zodat er naar hartelust kan worden uitgeprobeerd en afgewisseld. Snuffel eens rond bij onze collectie ontdekkingssets.
Ook leuk te combineren met een cadeaubon voor een bedrag naar keuze. 

roomfragrance nicolai Annindriya Perfume LoungeFijne andere producten
Of wat te denken van een luxueuze geurende bodycream, een weldadig geparfumeerd lichaamspoeder, een hoogwaardige geurkaars, een mooie tasverstuiver of een ander begeerlijk accessoire van onze parfumhuizen?

Online zelf een cadeau uitzoeken
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om in de winkel te komen voor een persoonlijk parfumadvies, hebben we online verschillende manieren om tot een keuze te komen. Weet je al een beetje wat diegene lekker vindt of eerder heeft gedragen?
Dan kan je zelf op zoek gaan naar blijmakende aanvullingen op haar of zijn geurgarderobe in de comfortzone van de gelukkige ontvanger.
Zo kun je zoeken via onze Cadeauwijzer of via de Parfumwijzer op:

En last but not least, we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze dus kom vooral langs of neem contact met ons op!

Finding the perfect gift