Phaedon geurstokjes ambience

Een fijne sfeer in huis is belangrijk. Na een lange dag werken, is er niks fijner om in een oase van rust thuis te komen en je heerlijk comfortabel te voelen. Dit kan je zeker creëren met geur. Naast dat de producten lekker ruiken zijn ze vaak ook een eye-catcher voor in het interieur. In dit blog helpen wij je bij het kiezen van de parfums en producten die bij jouw passen.

Waar begeur je je huis mee?

Welk product kies je voor welke sfeer of geurbeleving? Mensen met huisdieren of kleine kinderen hebben meer aan een roomspray dan een brandende kaars of geurstokjes die omgestoten kunnen worden. Terwijl deze producten op veilige plekken een intieme sfeer of constante geurbeleving geven. Hieronder kort de voordelen per product type op een rij.

Geurkaars
cottoncake geurkaars in ruimte

Zoek je een mooi object wat ook een prettige sfeer brengt op speciale momenten? Dan zijn geurkaarsen wat je zoekt. Ze brengen naast een prettige geurbeleving ook een intiem gevoel in de ruimte. Geurkaarsen hoef je niet de hele avond te branden. Zodra de was van de kaars warm wordt, komt de geur vrij, maar ook nog lang nadat de kaars uit is blijft de was geuren. 
Lees ook onze tips om zo lang mogelijk van je geurkaars te genieten.

Roomspray

Wil je meteen genieten van een geur in je huis? Dan is een roomspray ideaal, deze geeft direct geur af en is ook het meest intens en rijk in geurbeleving. Met een roomspray kan je makkelijk en snel ongewenste geuren verhullen. Je kan een roomspray in de lucht sprayen, maar ze hechten ook goed aan vezels. Denk aan een vloerkleed, kussens of de bank. Spray hiervoor vanaf een ruime afstand en check of de stof niet verkleurt.

Geurstokjes
Marie stella maris geurstokjes objets d amsterdam

Zoek je een meer subtiele geurbeleving waar je geen omkijken naar hebt? Dan zijn geurstokjes de perfecte keus. Deze geven een constante geur af gedurende de hele dag. Wat fijn is in ruimtes waar je veel komt zoals de hal, slaapkamer maar ook woonkamer of keuken. 

Wil je meer tips over het gebruik van geurstokjes? Lees ons blog.

 

Hoe kies je de juiste geur voor jouw huis?

En dan nu de moeilijkste (en leukste!) vraag. Welke parfums passen bij mij? Geurvoorkeuren zijn persoonlijk en hangen af van jouw voorkeuren. Met onze Home Fragrance Finder helpen wij je online bij het vinden van passende huisparfum, of kom langs in onze boetiek voor advies van een van onze parfumexperts. 

Home Fragrance Finder