Over ons

Dé plek voor bijzondere parfums en persoonlijk advies

Perfume Lounge - meet the team

In navolging van haute parfumeries in Londen, Parijs en New York openden wij in 2009 onze deuren op een prachtige, intieme locatie in Amsterdam Zuid. We heten u graag welkom in de wondere wereld van parfum en geur. Ook online kunt u onze parfums ontdekken en bestellen. 

Parfumadvies op maat
Vrouwen en mannen bieden we persoonlijk en professioneel geuradvies en laten hen de mooie parfumerie (her-) ontdekken. Voor Nederland een uniek concept, voor de liefhebber, voor hen die kwaliteit zoeken, zich graag onderscheiden en iets bijzonders dragen. 

Unieke parfumcollectie
Onze collectie bestaat alleen uit toonaangevende 'niche' (avant-garde) merken, vaak als enige in Nederland. Een goed gekozen parfum is een verlengstuk van uw stijl en persoonlijkheid. Uw parfum kan uw meest persoonlijke accessoire zijn. Wij helpen u graag uw persoonlijke geurgarderobe samen te stellen.

Passie voor parfums
Ons team van parfum professionals baseert zich op passie voor parfums en mensen, inhoudelijke expertise en ervaring met meer dan duizend persoonlijke adviezen en Perfume Profilings.

Meet the team >>

Winkelmandje

×

Subtotaal

Bestellen