Bespoke

Bespoke service - Annindriya Perfume Lounge


bespoke_impressies_PsychologieEen speciaal voor u op maat gemaakt parfum is de ultieme uiting van exclusiviteit en individualiteit. Voorheen moest u voor bespoke service naar Parijs of Londen.
Nu kunt u in Nederland bij Annindriya Perfume Lounge uw eigen parfum laten ontwikkelen. 

Wij werken samen met de meest gerenommeerde parfumeurs ter wereld die in continue interactie met u een parfum creëren als een op maat gemaakt kledingstuk.
Zo sluit de creatie naadloos aan op uw voorkeuren, herinneringen en body chemistry. Het resultaat is een geur die u kenmerkt en waar velen u mee zullen complimenteren. Ook uw wensen voor het ontwerp van de fles zijn hierbij geheel bespreekbaar.
Een op maat gemaakt parfum is een waardevol bezit voor uzelf, waarschijnlijk een leven lang. Alleen u kunt de formule steeds nabestellen.

• Prijs: afhankelijk van ingrediënten, wensen en verpakking tussen €7.000 en €20.000. Dit is inclusief creatie, 3x100 ml eau-de-parfum en 1 reisverpakking. 
• Gemiddelde duur van complete creatie traject: 4 tot 6 maanden.

Het bovenstaande is een indicatie. Voelt u zich vrij om vrijblijvend contact op te nemen. Ons team van parfum professionals zal samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn.

FD Persoonlijk publiceerde de toonaangevende bespoke parfum opties in Europa: te midden van Cartier, Francis Kurkdjian en Floris in resp. Parijs en London worden wij als enige in Nederland geroemd. quote christian dior

    Quote Victoria Koblenko over haar bespoke parfum      RTL Boulevard over onze bespoke parfum service     flacon bespoke Victoria Koblenko

Winkelmandje

×

Subtotaal

Bestellen