Online advies

Welkom! Persoonlijk advies geven is onze passie en ook op afstand helpen wij u graag met het vinden van passende parfums. Zo kunt u via onze Perfume Finder zelf heel veel parfums ontdekken. 

Mocht u persoonlijk advies willen, wij kennen onze collectie als geen ander en geven advies welke geuren bij u zouden kunnen passen. Op deze pagina vindt u drie opties om advies te krijgen op afstand. 

Online advies van onze parfumexperts

Email ons Bel ons  Chat met ons
Advies via e-mail

Via het onderstaande formulier beantwoordt u de volgende 3 korte vragen voor ons.

1. Welke parfums draagt u nu?
2. Voor welk moment zoekt u een geur (overdag, ’s avonds, speciale gelegenheid)
3. Zijn er ingrediënten of geuren waar u erg van houdt of juist niet?

Maak een belafspraak

Praat u liever met een van onze parfumexperts? Vul onderstaand contactformulier in en schrijf erbij wanneer wij u het beste kunnen bereiken.
Of bel ons tijdens kantooruren op 020 - 679 80 43.

Chat met ons
Een derde optie is met ons te chatten. Via de button rechtsonder op de pagina kunt u direct met ons in contact komen. Wij zijn beschikbaar tijdens kantooruren voor al uw vragen over parfum, het bestelproces of over hoe u zelf kan zoeken op onze website. 

Als je direct 5 nieuwe geuren wilt uitproberen, kun je onze Sample Set-advies op maat bestellen, en we verrassen je met ons advies op basis van jouw voorkeuren. Zorg ervoor dat u de vragen tijdens het bestelproces beantwoordt.

Plan uw online advies:

Bezoek onze boetiek

Winkelmandje

×

Subtotaal

Bestellen