Onze winkel

Haute parfumerie in Amsterdam

Perfume Lounge in Amsterdam

In navolging van haute parfumeries in Londen, Parijs en New York openden wij in 2009 onze deuren op een prachtige, intieme locatie in Amsterdam Zuid. We heten u graag welkom in de wondere wereld van parfum en geur. 

Unieke parfumcollectie
Onze collectie bestaat alleen uit toonaangevende 'niche' (avant-garde) merken, vaak als enige in Nederland. Een goed gekozen parfum is een verlengstuk van uw stijl en persoonlijkheid. Uw parfum kan uw meest persoonlijke accessoire zijn. Wij helpen u graag uw persoonlijke geurgarderobe samen te stellen.

Persoonlijk parfumadvies
Vrouwen en mannen bieden we persoonlijk en professioneel geuradvies en laten hen de mooie parfumerie (her-) ontdekken. Voor Nederland een uniek concept, voor de liefhebber, voor hen die kwaliteit zoeken, zich graag onderscheiden en iets bijzonders dragen.

Van harte welkom
Cornelis Krusemanstraat 25
1075 NC Amsterdam

  • dinsdag: 11-18 uur
  • woensdag: 11-18 uur
  • donderdag: 11-18 uur
  • vrijdag: 11-18 uur
  • zaterdag: 12-17 uur

Perfume Lounge 10 jaar

inside our shop

Eind oktober 2019 is het 10 jaar geleden dat we onze deuren openden. We vieren deze feestelijke gebeurtenis op verschillende manieren. Blijf op de hoogte van onze speciale evenementen en limited editions parfums via onze nieuwsbrief, Instagram en Facebook posts.

Kijk alvast eens rond in onze winkel

Winkelmandje

×

Subtotaal

Bestellen