Reviews

Based on 848 reviews
94%
(796)
4%
(32)
1%
(12)
1%
(5)
0%
(3)
Cologne met een twist

Het doet me denken aan de klassieke colognes voor heren, maar met een complexe twist. Het begint fris maar snel komen allerlei andere geuren opzetten: kruiden, bloemen, vetiver, mos. Ontzettend rijke geur waar ik naar blijf ruiken en er steeds nieuwe aspecten in ontdek. Het voelt ook rijk en vrolijk maar met decorum. Het schreeuwt niet maar spreekt met zachte stem en laat zich gelden zoals het geritsel van de natuur wanneer er een zacht briesje is.

Verrassend Vetiver

Het was voor mij een verrassing te ontdekken dat er een Vetiver van Nicolaï bestond. Ik had het nog nooit ergens gezien. Blind gekocht omdat ik zowel van de perfumes de Nicolaï als van vetiver hou. Heerlijke geur. Het begint verrassend met veel citrus maar langzaam aan komt het aardse en een beetje muffige geur van vetiver tezamen met veel kruiden waarvan peper en komijn mij vooral opvallen. Zeer prettige combinatie van Vetiver, eikenmos en de kruiden met op de achtergrond nog steeds wat van de citrus; aards, kruidig dus. Het is een subtiele en elegante geur die mij gelijk voornaam doet voelen

Heerlijk

Deze geur is heerlijk en blijft lang aanwezig! Ik ben heel erg blij met deze geur!

Frisse, bloemige huid geur

Ik ben niet heel erg ervaren in het omschrijven van een geur. Deze geur heb ik voor het eerst geroken tijdens een smelling session . Het is een groen, fris, bloemige geur en past daarbij bij een luie zondagmiddag in het park. Na een poosje ruik je musk en dat past goed bij mijn huid. Geen opvallende geur , maar ideaal voor mijn baan in het onderwijs, vrije tijd. Voor een avondje uit is het voor mij te licht. Desalniettemin een bijzondere lichte geur die ik na aankoop alle dagen heb gedragen. Heerlijk!

I'm happy!

Deze parfum zat in de sample set optimism bottled, toen ik ze alle 5 ging testen had ik bij deze direct een wow dit ruikt lekker en heb ik nog nooit eerder geroken gevoel. Bleef ruiken. Een happy geur, wat ook heel creatief in de naam is verwerkt, maar ook heel zacht en vrouwelijk. Toen ook mijn vriend nog bleef zeggen, wat ruik je lekker, was de keuze helemaal snel gemaakt. Ik ben van het afwisselen, maar dit is echt een geur die altijd kan, bij elke gelegenheid, elk seizoen en waar je blij van wordt vanaf de eerste spray en elke keer als er een vlaag voorbij komt. Ik ben in ieder geval heel blij met nu een fles van dit parfum! En ook benieuwd naar meer van Pierre Guillaume.

verrassend

wat ik met name erg leuk vond was het blind testen van de samples . Wat ik al in eerdere recensies bij andere smelling sessions las, is dat je onbevooroordeeld ruikt .
Daarbij leuk om met andere geur enthousiastelingen in kontakt te zijn. We hebben het over layeren gehad en volgens mij heeft Phine daar al eens iets over geschreven maar als er een smelling session over zou komen, ga ik me daar vast voor aanmelden.

Complex, subtiel, kruidig én bloemig

Nadat de samenstelling werd veranderd van de geur die ik al 20 jaar gebruikte, moest ik op zoek naar een nieuwe geur. Na vele monsters te hebben geprobeerd kwam ik Vetiver Infini tegen en het lijkt erop dat ik mijn nieuwe geur heb gevonden. Vetiver Infini is kruidig, zepig en peperig, en tegelijkertijd bloemig. De geur is niet overheersend maar wordt wel door anderen geroken. Kortom, een complexe, bijzondere geur die recht doet aan vrouwen die op willen vallen door hun stijl in plaats van hun nadrukkelijke aanwezigheid.

N
Fantomas
N.N.
Fris fruit met snoep en koekjesgolf eroverheen

Een geur die echt als kunstmatig kan worden bestempeld, zonder daarom als minder te kunnen worden beschouwd. Een unieke combinatie van fris fruit met indringende snoep en koekjesgeur. Heel speciaal.

niet voor watjes

Ik draag de geur nu een paar weken en iedere dag verheug ik mij er op om m weer op te sprayen. 1 Spray is genoeg voor een dag werken, zonder dat ie overheersend begint om langzaam af te zwakken....nee hij ( waarom noem ik m eigenlijk "hij" ), zij begint warm en eindigt zacht. Ik kan me voorstellen dat de kleedkamer van een revue-, of burlesque artiest vroeger zo rook...naar een leren stoel voor een kaptafel met een glas whiskey en lipstick. En als ik na een dag werken mijn sjaal weer om doe met die geur er in, ben ik blij de kou weer in te mogen. Geen geur voor watjes! Ik hou er van....volgende keer weer !

Wat een prachtige manier om een geur te omschrijven. Wij krijgen ook zin om naar die kleedkamer te gaan en rond te kijken in die spannende wereld.
Geniet van dit mooie parfum!
Hartelijke groet,
Vicky

Eindelijk!

Ik ben al heel lang op zoek naar een parfum, die anders is dan anders. Geen 13 in een dozijn. Na heel veel samples uitgeprobeerd te hebben is deze een schot in de roos. Wat een heerlijke geur en wat nog fijner is; ik blijf het zelf ruiken. Ik kan niet zeggen wat het precies is, maar ik word hier heel blij en gelukkig van!

Blij mee

Ik sluit me volledig aan bij de andere review.
Gekocht voor de refills van MFK. Erg blij met de zinc versie. Mooi formaat. Fijn dat er een magneetsluiting in de dop zit. En de service was geweldig. Aanrader!

Zachte bloemige geur

Heerlijke geur. Echt een vrouwelijke geur.

Een reis door de geurwereld

Heel erg bedankt. Ik heb voor het eerst meegedaan en het zal zeer zeker niet de laatste keer zijn.
Heel leerzaam en erg leuk.

Waar voor je geld

Ik deed Stercus nu een tweede maal cadeau aan mijn vriend. We zijn er heel erg tevreden over. Een echt geraffineerde en tezelfdertijd erg mannelijke geur. Omstaanders vragen regelmatig welk parfum je draagt.

Stoere geur

Rook het voor het eerst tijdens de 'layering' sessie in de tuin bij Annindriya afgelopen zomer (in combinatie met sex and the Sea lichaamsolie van Bianchi) Naar aanleiding daarvan uiteindelijk de probeerset van Strangelove gekocht. Van alle geuren was deze het eerst op. Ik ruik echt de zee hierin. Zonder verdere zoetigheid.

Zalige geur die lang blijft.

Subtiel maar niet saai

Was al een tijdje op zoek naar een nieuwe geur sinds mijn vorige favoriet uit productie is gegaan. Dankzij de sample service na advies op afstand (erg handig, zeker als je niet in de buurt van de winkel woont) kennis gemaakt met deze groene natural geur en was gelijk verkocht. Ik houd niet van sterke of te uitgesproken geuren maar weet hoe blij je kunt worden van een fijn parfum dat bij je past. Helaas niet genoeg parfumkennis om te kunnen beschrijven wat er nou precies gebeurt bij deze geur maar het maakt in elk geval dat ik er stiekem aan wil blijven ruiken en steeds iets nieuws ontdek. Ben blij dat het na lang zoeken gelukt is.

Onontkoombaar

Na het fijne parfum consult waarin mijn geurvoorkeur nauwgezet in kaart werd gebracht, rolde l’Eau de Circe er bijna automatisch uit. Zacht zoet, nostalgisch poederachtig maar met een heerlijk exotische ondertoon. Na een half jaar amper iets te hebben kunnen ruiken (ach, dat virus...) heb ik net weer een aantal proefjes van Pierre Guillaume uitgeprobeerd. Allemaal spannende intrigerende geuren - maar ik kom toch weer terug bij mijn grote liefde l’Eau de Circe. Heerlijk!

Heerlijke geur

Heerlijke geur!! Je krijgt veel complimenten als je deze geur draagt. Ruikt zoals omschreven, een aanrader!!

O.N.G.E.L.O.O.F.L.I.J.K.

Ongelooflijke zalige geur.

TOP-GEUR

Sinds enkele jaren is ' Teint de Neige ' MIJN favoriete parfum!!
Heerlijk zoals deze poederige, romantische geur je de hele dag blijft omringen.
Mijn allereerste flesje kocht ik zo'n 10 jaar geleden in San Gimignano.
Deze geur is voor mij parfum nummer 1!!

Patchouli, voor mij een niet te missen ingrediënt in iedere parfum die ik koop. Patchouli Intense voldoet precies aan mijn verwachtingen, heel duidelijk aanwezig maar niet overheersend. Erg blij met deze aankoop, ben je een patchouli fan dan is deze geur een cadeautje!

De geur The Dark Site onlangs gekocht, één van mijn favorieten. Vandaar de keus voor het kopen van de sublime oil. Wat een heerlijk product, een weldaad voor je huid met een heerlijke geur. Een absolute aanrader! En wat een feestje om een pakje te ontvangen van Perfume Lounge. Met een persoonlijke noot en veel extra’s. Fijn in deze donkere tijden.,.

Elegant sophistication

Gentle, quiet, smooth combination of White Flowers and Oud.
Easy to like and to wear (soft) Woody Floral.

Baikal Leather Intense

Heel lekker

Winkelmandje

×

Subtotaal

Bestellen