Samples

Try before you buy!

samples-serviceOp onze productpagina's vindt u steeds bij 'inhoud' ook een sample-variant, die u in uw winkelmandje kunt leggen. Voor onze samples-service geldt een minimum en maximum van 5 verschillende geuren. Dit minimum geldt alleen bij 'samples only' bestellingen.

Alle samples worden door ons met de hand afgevuld en komen verpakt in 1-2 ml plastic mini spraytjes. Afhankelijk van de prijs van de betreffende geur vullen we 1 tot 2 ml af. Omdat we alle samples met de hand afvullen, kan de levertijd enkele dagen duren. Aangeraden wordt de samples binnen 6 maanden na afvullen te gebruiken.

Daarnaast bent u van harte welkom om onze collectie op uw gemak in onze boetiek in Amsterdam-Zuid te komen ontdekken en samples te vragen. Tevens voegen we bij elke bestelling altijd enkele samples gratis bij.

5 samples - elk sample bevat 1-2 ml - maximaal 1 sample per geur - 2-3 dagen levertijd

Coffrets & Discovery sets

In plaats van onze samples-service kunt u zich ook laten inspireren door deze sets: parfums ontdekken en uit proberen via samples-sets van specifieke merken of rondom thema's.
In de lijst van ontdekkingssets treft u verschillende thema's aan van onze geliefde 'coffrets de parfum'. Deze coffrets zijn hebberig-makende parfum ontdekkingssetjes rondom thema’s in de bijzondere parfumerie. Een luxe bewaardoosje met een selectie van 6 verschillende bijzondere geuren, met zorg geselecteerd door de parfumexperts van Annindriya Perfume Lounge, steeds met een beschrijving van het thema en de geuren.

Probeer ze allemaal in de loop van de tijd op uw huid. U kunt de bijbehorende voucher gebruiken om de eerste aanschaf met €10 korting aan te schaffen. We zijn benieuwd welke geuren u het beste bevallen.

Veel plezier bij uw ontdekkingstocht!